STYLING FÖR DIG

Jag tillför en styling tillsammans med dig där fokus ligger på att förstärka din unika personlighet genom känslan av att du ska ÄGA plagget. Min styrka ligger i mötet med dig och att använda mig av rätt mindset för att se och förstå vem du är NU och vem du är på väg att bli. Vilken typ av styling behöver du hjälp med?

 
wardrobe-stylist-jaya-jankert-header_edi

WARDROBE STYLING

Pris vid förfrågan.

Äger du din garderob? Vad menar jag med det? Är du en sån person som alltid vet vad du ska ha på dig eller är du som de flesta som öppnar sin garderob, tittar på plaggen och fortfarande inte vet vad du ska ha på dig?

Tillsammans rensar vi ut plagg du inte använder och skapar en hållbar garderob där du blir trygg och bekväm och känner att du äger varje plagg.

STYLING

Pris vid förfrågan.

Det ligger en förväntansfull stämning inför ett stundande bröllop där jag gärna tillför en styling så ni som brudpar kan lysa ännu starkare.

Du kanske ska hålla en presentation och stå på en scen och inspirera. Känslan ska inge pondus, trygghet och utstråla din personlighet så du kan fokusera på att framföra ditt budskap. 

styling-jaya-jankert-45.jpg
styling-jaya-jankert-8_edited.jpg

PERSONAL SHOPPER

Pris vid förfrågan.

Letar du efter ett säsongsplagg eller en hel basgarderob?


Vi inleder med ett samtal där jag får lära känna dig och förstå exakt vad du behöver. Det kan även innebära att du exempelvis efter en garderobsrensning där jag hittat nyckelplagg och olika kombinationer av dina favoritplagg behöver nya inköp av basplagg, eller så skapas utrymme för att föra in mer färg i garderoben.

DRESSINGROOM TALK

Pris vid förfrågan.

Kommer snart...

stylist-jaya-jankert-21_edited_edited_edited_edited.jpg